09 November, 2012

Blog Yuyu Zulaikha Di Godam Peminat

Filled under:

haih.. susah betul jadi lelaki kacak ni. haha. KONON.! Selepas percubaan mengorat Yuyu Zulaikha tak beberapa nak menjadi, aku pasrah. siapalah aku. hanya lelaki di sebelah tiang.

awak semua ada baca tak entri dari brader ikmal yang bertajuk Twitter Najwa Latip di Godam yang peminat tegar si najwa latif ni sanggup godam twitter najwa latif . alahai.. kesian kat najwa. dah la tengah SPM. si pengodam tu pun kena berhati perut la sikit.

ngomong ngomong, berpandukan isu twitter  najwa latif di godam peminat tegar, apa kata aku akan buat perkara yang sama kepada Yuyu Zulaikha iaitu Blog Yuyu Zulaikha Di Godam Peminat.

 Hahaha...

Bukak facebook pun password salah, ada hati nak godam godam. 

yuyu zulaikha kena godam
kupukupukecik.blogspot.com



0 Comments: