02 November, 2012

Contest SEO Terbesar Akhir Tahun dari Syaifuddin Alias

Filled under:

Nampaknya blogger mesra rakyat Syaifuddin Alias dari www.spudinpunya.com sudah umumkan contest seo terbesar akhir tahun ni di blog beliau. rujuk link ini

Contest kali ni lebih mencabar, menurut Syaifuddin penilaian contest bukan semata mata hanya terindeksnya entry di google tetapi pada masa yang sama kena kreatif dalam pengolahan kata kunci yang diberi. Nak tahu apa kata kunci atau tajuk yang akan di nilai ? rujuk link di atas.

Ini satu usaha yang baik oleh SP, ini boleh dijadikan sebagai latihan untuk kita tulis entri entri yang berkualiti, jadi aku galakkan kepada blogger blogger baru join contest seo ini. Sedikit sebanyak memberi pengalaman pada korang. Aku pun masih lagi belajar untuk hasilkan entri yang bagus bagus.

Jadi, tak ada alasan untuk katakan tidak pada contest ini. Buang rasa malu buang rasa segan, buang rasa tak yakin. Apa apa pun kita join dulu, menang tak menang belakang kiraaaaaa...

Habuan
hadiah amatlah lumayan. 500+ Ringgit Malaysia! dan di jangka akan bertambah. canggak lagi.!





0 Comments: