Skip to main content

Lirik Lagu Kiyomi / Gwiyomi

Lirik Lagu Kiyomi / Gwiyomi



Over a chocolate muffin
Waiting for a cup of savory milk
Oppa and I sit facing each other
and scribble on each other's hands
Don't look at other girls no matter what they say you're mine (You're mine)
Dont Even talk to other girls I'm yours (I'm yours)
Please pinky promise me
that you'll never leave me alone

1 plus 1 equals kiyomi
2 plus 2 equals kiyomi
3 plus 3 equals kiyomi
ki-ki-kiyomi(2x)
4 plus 4 equals kiyomi too
5 plus 5 equals kiyomi too
6 plus 6 equals chu chu chu chu chu chu kiyomi
I'm Kiyomi

Don't look at other girls no matter what they say you're mine (You're mine)
Dont Even talk to other girls I'm yours (I'm yours)
Please pinky promise me
that you'll never leave me alone

One two three
Close your eyes and come to me
When you touch my cheeks with your two hands

1 plus 1 equals kiyomi
2 plus 2 equals kiyomi
3 plus 3 equals kiyomi
ki-ki-kiyomi(2x)
4 plus 4 equals kiyomi too
5 plus 5 equals kiyomi too
6 plus 6 equals chu chu chu chu chu chu kiyomi
I'm Kiyomi
I stop your lips from kissing and..

Don't look at other girls no matter what they say you're mine (You're mine)
Dont Even talk to other girls I'm yours (I'm yours)
Please pinky promise me
that you'll never leave me alone

that you'll never leave me alone

lirik kiyomi bahasa melayu ? ce google translate. :p

Comments

Popular posts from this blog

Tips Blogging - Menulis entry / post dengan berkesan

Asalamulaikum, sihat? kalau sihat alhamdulilah..kalau sakit pun alhamdulilah. Kan Sakit itu nikmat, Sihat tu Mahal..hari ni aku nak kongsikan, tips dalam penulisan blog. aku bukan nya teror sangat dalam bidang-bidang tips-tips nih, tapi apa salahnya kalau kita nak berkongsi ilmu kan. sama-sama kita belajar. cekidaut..(ala ala iklan lisa suriani)

Siapa Mikhail Isaaq

Siapa Mikhail Isaaq | Aku pasti korang mesti tertanya tanya siapalah Mikhail Isaaq ni? semua ni gara gara video yang terlepas ke youtube seorang awek cun muslimah mata bulat yang memuat naik video pengakuan yang beliau adalah crush si Mikhail Isaaq.


Jadi persoalannya, siapa Mikhail Isaaq ni? Kalau anda salah seorang peminat Mikhail Isaaq yang membaca entri ni, sila jelaskan di bahagian komen. Anonymous pun tak apa. haha. dan adakah beliau lebih hensem daripada aku?


Kitab Injil yang Sebenar di temui

Sebuah Kitab Injil yang mengandungi ramalan bahawa Nabi Muhammad saw bakal muncul di akhir zaman telah mencetuskan minat daripada Vatican, pusat keagamaan bagi Kristian bermazhab Katholik. Pope Benedict XVI sendiri teruja untuk melihat isi kandungan Injil yang dikenali ‘Gospel of Barnabas’ itu. Injil yang bertinta emas dan keseluruhan menggunakan bahasa ibunda Nabi Isa as, bahasa Aramaic dianggarkan berusia lebih daripada