Skip to main content

Lirik Lagu Kiyomi / Gwiyomi

Lirik Lagu Kiyomi / Gwiyomi



Over a chocolate muffin
Waiting for a cup of savory milk
Oppa and I sit facing each other
and scribble on each other's hands
Don't look at other girls no matter what they say you're mine (You're mine)
Dont Even talk to other girls I'm yours (I'm yours)
Please pinky promise me
that you'll never leave me alone

1 plus 1 equals kiyomi
2 plus 2 equals kiyomi
3 plus 3 equals kiyomi
ki-ki-kiyomi(2x)
4 plus 4 equals kiyomi too
5 plus 5 equals kiyomi too
6 plus 6 equals chu chu chu chu chu chu kiyomi
I'm Kiyomi

Don't look at other girls no matter what they say you're mine (You're mine)
Dont Even talk to other girls I'm yours (I'm yours)
Please pinky promise me
that you'll never leave me alone

One two three
Close your eyes and come to me
When you touch my cheeks with your two hands

1 plus 1 equals kiyomi
2 plus 2 equals kiyomi
3 plus 3 equals kiyomi
ki-ki-kiyomi(2x)
4 plus 4 equals kiyomi too
5 plus 5 equals kiyomi too
6 plus 6 equals chu chu chu chu chu chu kiyomi
I'm Kiyomi
I stop your lips from kissing and..

Don't look at other girls no matter what they say you're mine (You're mine)
Dont Even talk to other girls I'm yours (I'm yours)
Please pinky promise me
that you'll never leave me alone

that you'll never leave me alone

lirik kiyomi bahasa melayu ? ce google translate. :p

Comments

Popular posts from this blog

Kitab Injil yang Sebenar di temui

Sebuah Kitab Injil yang mengandungi ramalan bahawa Nabi Muhammad saw bakal muncul di akhir zaman telah mencetuskan minat daripada Vatican, pusat keagamaan bagi Kristian bermazhab Katholik. Pope Benedict XVI sendiri teruja untuk melihat isi kandungan Injil yang dikenali ‘Gospel of Barnabas’ itu. Injil yang bertinta emas dan keseluruhan menggunakan bahasa ibunda Nabi Isa as, bahasa Aramaic dianggarkan berusia lebih daripada

Tips Blogging - Menulis entry / post dengan berkesan

Asalamulaikum, sihat? kalau sihat alhamdulilah..kalau sakit pun alhamdulilah. Kan Sakit itu nikmat, Sihat tu Mahal..hari ni aku nak kongsikan, tips dalam penulisan blog. aku bukan nya teror sangat dalam bidang-bidang tips-tips nih, tapi apa salahnya kalau kita nak berkongsi ilmu kan. sama-sama kita belajar. cekidaut..(ala ala iklan lisa suriani)

Gambar Permainan Anak Gadis di Rusia

Anak anak gadis di rusia telah menemui permainan baru untuk memenuhi masa lapang mereka. Permainan ini menguji kelajuan nafsu adrenalin yang mengalir dalam tubuh mereka yang putih melepak tu.


Aku harap gadis gadis kat malaysia ni masih ada lagi benda untuk bermain. Buat benda benda yang berfaedah contohnya berblog ke..jangan di tiru pulak bebudak rusia ni. Sayang betul kalau muka lawa macam awek kat atas tu tapi cacat atau mati muda disebabkan main benda ini. Jom lihat apa yang gadis gadis rusia ni main.