01 April, 2013

Apa Seronoknya Blogging : KWM CONTEST 2013

Apa Seronoknya Blogging : KWM CONTEST 2013
Apa Seronoknya Blogging : KWM CONTEST 2013

Assalamualikum, dan salam sejahtera. Saya Ikhmal Malique, empunya blog kertaswarnamerah ini adalah sangat teringin untuk membuat contest yang pertama dalam sejarah 2013 untuk blog ini.

Walaupun hanya sekadar contest yang simple lagi cute, aku tetap nak buat jugak. jadi amatlah disukai dihati ini andai saudara saudari semua sudi join contest aku ini.

maafkan saya, terlalu skema.

Tujuannya diadakan contest ini adalah nak memperkenalkan Merah Celup ini di mata blogger blogger malaysia. Disamping itu dapat menjalinkan ukuwah silaturahim sesama kita. Tak gitu? gitu..gitu..gitu....

Syaratnya mudah lagi easy.

1. Buat entri yang bertajuk, 'Apa Seronoknya Blogging : KWM CONTEST 2013'

2. Tuliskan alasan anda kenapa anda seronok sangat berblogging ni. sebab ada yuyu zulaikha ka.. sebab ada syaifuddin alias ka.. hahaha.ikut hangpa la nak tulis apa. Ringkas padat adalah amat digalakkan.

3. Masukkan blog kertaswarnamerah ini di dalam bloglist anda.

4. Follow Blog Penaja yang Comel ni Pena Islam 

5. Like Fanpage Penaja Running MAN Memory

6. Letakkan link penyertaan anda di komen di bawah ye. Gunakan commentLUV tu.

Tarikh Katup (tu dia bahsa kedah keluaq dah)
 01.04.2013


Hadiah Utama: 
TOP UP RM30 serta
Bertenggeknya feed blog anda secara percuma sampai 5 post di blog ini. serta
1 set buku buku keluaran PTS
1 helai T-Shirt Running Man


Tempat kedua
Top UP RM 10 serta  1 set kalender mini
1 Helai T-Shirt Running Man

Tempat Ketiga
Top UP RM 5 hinggit

Tempat Ke Empat
1 set penanda buku 

Jadi, Jom Join Ramai Ramai!

nota kaki : penilaian pemenang adalah berdasarkan kreatifnya anda membuat entri yang ringkas dan terbaik


*Update Hadiah Penaja*







Senarai Peserta : Ongoing..

4 Comments:

amer akat said...

aslkum.. u have so nice blog ...bleh sy follow u? if can pls follow me back ya.. thx =_=
http://slapmestore.blogspot.com/

Nao Mei said...

http://sweetyzhanieyz83.blogspot.com/2013/02/apa-seronoknya-blogging-kwm-contest-2013.html


cik akak join...hihi

Asalamualaikum...

iAmCekbolat said...

insyaAllah bolat joing :)

MK Syahir said...

tahniah..sila semak di mksyahir.com dan inbox segera di fb.com/messages/syahir87