23 April, 2013

Melihat Sendiri Replika Terbesar PRU 13

 replika kapal terbang terbesar  pru 13

Memandangkan kita masih dalam mood pilihanraya umum yang ke 13 ini, aku up satu entri spesial pasal PRU 13. Amacam?

Tapi entri ini bukannya berkisar tentang politik, tapi pasal pengalaman aku melihat sendiri replika terbesar pilihanraya umum yang ke 13 ini.
perkara yang paling menarik dalam pru 13 ini ialah, munculnya reka cipta- reka cipta yang di hasilkan oleh penduduk kampung untuk menyemarakkan lagi bahang pru 13 ini.

Tapi aku rasa replika yang satu ni gile cool... sebab ianya boleh dikatakan replika terbesar pru 13 ini. sampaikan dalam facebook dan twitter pun dah heboh.

replika kapal terbang terbesar pru 13

replika kapal terbang terbesar ini terletak di kampung batu besar sik kedah. Replika ini telah dibina oleh pemuda pemuda pas kampung tersebut. 


Pandangan hadapan replika kapal terbang


bahagian dalam replika kapal terbang pru 13
tengah bersedia menuju ke putrajaya. kehkehkeh..

Walaupun aku ni ahli parti cap kunci Tok Mun, aku respect la sebab pandai depa pandai tarik perhatian orang ramai. memang cool lah. tak caya pergilah sendiri dan letak tepi dulu ego idealogi politik anda. buang dalam lubang jamban.


0 Comments: