05 April, 2013

Cara Lajukan Internet Broadband Teknik Orang Rusia

cara dan teknik lajukan internet broadband

Anda tercari -cari cara mudah untuk melajukan broadband celcom, digi, maxis anda yang lembab itu? Kini teknik popular yang biasa dilakukan oleh orang orang rusia akan di dedahkan kepada anda.

celcom broadband terbaik
entah siapa punya berukband

Internet broadband yang kehabisan bandwith amatlah menyakitkan hati. Kadang kadang baru guna 10 hari dan lembab macam siput babi. PUNCA? Layan Movie kat Youtube la tu kan.

Antara teknik melajukan internet broadband ini ialah dengan mengunakan VPN, atau sedikit trik CMD. Tapi apa kata korang cuba pula cara melajukan internet broadband mengikut cara orang rusia. Buka butang di bawah, 

p/s:sengaja aku hide sebab tak nak bagi blog loading lambat


















Amacam? dah try cuba cara tips melajukan internet ini? huhu. jadi tak?

0 Comments: