09 April, 2012

Contest : Jom Isi Kotak Dan Menang!!

Filled under:


Terima kasih kat tok wan sebab sudi tag aku. contest yang beliau buat mencabar jugak la bagi aku la.. konsep kontest ni senang ja, isi dan menang. haha.so, aku belasah ja..maaf ye tok wan. kalau tak menarik..hehe

maknanya hangpa kena isi la kotak dialog di dalam box 1 atau box 2. untuk maklumat lanjut dan pilihan box sila ke link kontest ini : http://jejak-sinis.blogspot.com/2012/04/contestjom-isi-kotak-dan-menang.html
 dan tarikh tamat 8.5.2012. cepat ada sebulan je lagi.

aku tag : 


aku pilih BOX 2. ingat nak buat semua la..boleh? hehe..cekidaut....

-----------------------------------------------------------------------------------------------
Petang tu sangat indah. walaupun hujan renyai renyai, tetap masih indah. Cik Nab masa tu tengah tonton telurnovela. kisah sedih jugak lah.. tak berkelip-kelip mata dia. aku yang bosan ni rasa macam nak join pulak. tapi citer tu dah sampai klimaks. dua bijik hero telur tu dah kena culik dengan geng militan tupai. sedikit sedutan telurnovela tu..

sila klik untuk pembesaran yang ohsem
Penampilan khas : dakwat protes.(bro jamal)

7 Comments:

Nurul Farah Asyikin said...

bravoooo ! haha..

Zhaf Onez said...

hahhaha..terbaekkkk !
ringkas,padat..lucu ;p

Abdul Jamal said...

apahal nama telur tu nama akuu????eeeeuuuugghhhhh~~

KertasWarnaMerah said...

penampilan khas je jamal..haha.. saja la nak usik2 u..

Abdul Jamal said...

ooooooooo....u wait ha.....(balas dendam) ahahahaha

Liniey Nor said...

yeaahhhhhhhhhhhhhh

pictb said...

Haha. PTPTN tak bayar lagi. Hahahaha