10 April, 2012

Najwa Latif Sekolah Mana?

Filled under:

Jangan terkejut, tajuk di atas sebenarnya adalah sebahagian keyword yang singgah di laman blog aku hari nih ni. macam mana la boleh sesat ye.


dengan tidak mahu menghampakan orang yang mencari lokasi sekolah si Najwa tu, 
Aku pun dengan segera terus menghubungi Najwa Latif dengan public phone seberang jalan.
Penyanyi yang disukai ramai itu memberitahu dia bersekolah di 
SMK(P) Temenggong Ibrahim Batu Pahat Johor.

ini plak adalah biodata yang entah bila di rekodkan. aku kopi pasta je kat sini.


Biodata Profil Najwa Latif
Nama Penuh: Imratul Najwa Binti Abdul Latif
Tarikh Lahir: 23rd May 1995
Tempat Lahir: Batu Pahat, Johor
Status: Pelajar Sekolah SMK(P) Temenggong Ibrahim Batu Pahat Johor.
Laman Sosial:
Blog: www.najwalatifs.blogspot.com
Facebook Fanpages: najwalatif
Twitter: @njwalatif
YouTube: www.youtube.com/najwa595


Sumber : http://www.liriklagumuzika.com/2011/04/biodata-profil-najwa-latif.html


 p/s: Najwa Latif kelihatan seperti 'mak budak' ketika di ABPBH baru baru ini.
p/s/s:  Minat kat Farah Seong

4 Comments:

SufatihaNur said...

salam...haih nape kata dia cam mak budak....br 16 je tuh

KertasWarnaMerah said...

mybe gaya dia kot..haha

kyra said...

Mak budak lh plak.kertas2

ikaa said...

acecece yg nama farah pun tersasar sni jugak je...hahaha