25 April, 2012

RILEKS GIVEAWAY BY MISZNADEA & LINIEY

Filled under:

GA kali ni yang aku join adalah dari member blog aku sendiri iaitu cik liniey nor dan penyanyi sebenar lagu telelellelele.. cik nadea releks.fm. (haha)
(klik readmore)





untuk tidak menghampakan cik liniey yang sudi tag aku, apa salah nya aku join support diorang kan.

untuk mengetahui konsep, syarat dan terma sila ke blog liniey dan nadea.

tarikh tamat ; 25.5.2012

Seperti biasa aku tag 3 budak ohsem ni..

3 Comments:

sha ohsem said...

sha arkitek-lah-sangat! hahaha...
btw, thanks 4 tagging bro~

hazaikazulkafli™ said...

tq...huhuuhhu

!Misz Nadea! said...

amboii merah.. hehe sory baru kelapangan jenguk entry ni.. btw u're my frenz :D