26 April, 2012

Pra Pelancaran: Contest Blogger & Forum CariCyber

Filled under:

Asalamualaikum,

Malam tadi aku dapat info mengenai Pra Pelancaran Contest Blogger & Forum CariCyber yang akan di lancarkan sepenuh nya pada 1 Mei ini.

Ya, CariCyber, pada yang baru mengenali mungkin tertanya tanya apakah sebenarnya CariCyber ini. Ok secara ringkas nya CariCyber adalah forum yang diwujudkan untuk semua penggemar-penggemar media sosial berforum termasuklah blogger yang macam aku nih.

dan aku juga berpendapat forum ni juga akan berkembang baik pada masa hadapan kerana forum ini sesuai untuk para bloggers untuk berinteraksi dan ber'forum' di situ. masa ni lah nak bertanya dan berdiskusi.

Jadi aku ingin mengajak la hangpa semua untuk join CariCyber Forum ni, dan sama sama melibatkan diri dalam contest yang menawarkan hadiah yang menarik ni.


Walaupun hanya pra pelancaran, aku dah tak sabar sabar nak tunggu 1 mei ni sebab contest yang dianjurkan sangat sangat menarik. Ni la masanya untuk hangpa menunjukkan skill-skill padu dalam menulis. follower hangpa dah beribu takkan skill tak power lagi.? haha.

yang mana new baby tu jangan la rasa merendah diri, jangan segan segan join contest ni. kita asah bakat terpendam kita ni. insyaAllah, suatu hari nanti hangpa jugak akan menjadi pro blogger.

asyik join contest yang guna random.org ja..tulis sehabis menarik pun tetap kalah jugak kalau nasib tak menyebelahi hangpa kan. so ini lah peluang untuk di adili sebaik mungkin. hehe.

so, cepat cepat daftar forum ni. boleh sign in guna twitter, facebook. aku guna twitter je senang.


dan untuk mengetahui lebih lanjut mengenai pra pelancaran contest blogger & Forum CariCyber ni boleh rujuk sini



p/s : dah ready nak kutip sampah untuk bersihkan dataran merdeka.? gotong royong amalan mulia, jangan duduk saja.

4 Comments:

Solehah Shamsuddin said...

hi merah.solehah dh pn bce pra pelancaran ni smlm.solehah ngah wt entri sikit dlm draft untuk forum tu skrg

Forum CariCyber said...

Ribuan terima kasih di atas sokongan admin. Jom ramai² sertai forum baru ini!

ikaa said...

tu diaa...gud luck merah...moga2 ko dpt no 1 tw nnt..kalahkan yg len..ayt ko kan sentiasa power abis!!

Liniey Nor said...

phewitttttt