12 June, 2011

First Giveaway by Cik Putih

newbie should join this contest


Terima kasih daun keladi untuk Cik Putih sebab jemput aku terlibat sama dalam GA contest nye.


pada yang belum tahu tu seorang hamba Allah ni dengan nama pena Cik Putih (putih mcm mana la agak nye ye..hehe) telah mewujudkan satu pertandingan perbahasan ala bebas mengenai contest ini di blog hampa. wah..wah.. memandai jah aku ni, tapi betul lah.. antara salah satu syarat dia 'buat entry ringkas (apa-ape je) ,tajuknya "first giveaway by cik putih"  jom join sama-sama, bagi gegar ini contest.!!! semangat. 

untuk maklumat lanjut segera gerakan kekura (tetikus, tapi aku panggil kekura.hehe) klik banner contest di atas ye..

Entry Sebenar - yg tadi tu mukadimah. 

sebagai memenuhi tuntutan syarat contest, aku buat entry khas untuk newbie macam aku nih hehe..(tua-tua pun baby lagi) tapi tak lari tajuk la harapnya. baiklah, macam -macam cara kita buat untuk naik kan traffic kita.kan.kan. dengan blogwalking nya..dengan Facebook nya...dan macam-macam lagi, tetapi tahukah anda wahai kawan-kawan baby ku sekalian, satu lagi rahsia untuk tinggkatkan traffic blog adalah dengan mengadakan contest sebagaimana cik putih buat nih First Giveaway by Cik Putih. tengok blog cik putih, berduyun orang komen (jeles....jeles). walaupun perlu pelaburan sedikit wang tak menjadi masalah pada pencipta contest tu, sebab dia tahu, dengan contest itulah dia akan memperolehi traffic yang amat bayak di samping dapat penuhkan kantung poket beliau. hebatkan kuasa 'money online' ni, macam-macam cara. lagi satu tips, pada yang nak join any contest contoh nye First Giveaway by Cik Putih nih, jangan buat entry simple-simple. utamakan SEO, or keyword-keyword yang bernas. jangan buat cincai-cincai setiap entry hampa. 



1 Comments:

c i k p u t i h said...

sudah check penyertaan.
Thanks for joining.
Good luck :)