16 June, 2011

Liga Bola Sepak Wanita Pada Tahun Depan

Filled under: ,

KOTA BAHARU – Persatuan Bola Sepak Malaysia (FAM) akan mewujudkan liga bola sepak untuk pasukan wanita di setiap negeri bermula pada tahun depan bagi merancakkan sukan bola sepak di negara ini.Timbalan Presiden FAM, Tan Sri Annuar Musa berkata perjalanan sistem liga untuk pasukan wanita itu nanti hampir menyamai Liga Malaysia
yang diamalkan sekarang dan yakin bakal mendapat sambutan daripada pasukan setiap negeri. baca penuh disini
Wah-wah hebat la FAM ni.. macam-macam idea depa ada untuk naikkan industri bolasepak negara. sekarang nak wujudkan Liga Bola Sepak Wanita pulak untuk tahun depan, siap ada liga khas lagi.huhu.. so mana yang 'indie' player boleh la bersiap practice dan tunggu panggilan dari FAM. mana la tau depa buat pemilihan khas ka..huhu

Semoga FAM  mencontohi pemakaian Bola Sepak Wanita macam gambo kat bawah nih (bagi yang MUSLIM)..

Jadi apa pandangan anda.??

Skuad Bola Wanita Iran





Hebat doh..




3 Comments:

amir aizat said...

terbaikk!! hehe

:.—¤÷('[¤*F.a.n.a*¤]')÷¤—- said...

oke aku bace tajuk je..sori tak minat bola..wakakaaka..

p/s: cepat reply komen aku!!

Siti Arfah said...

Wah. Mmg terbaek. Ape2 pn aurat diutamakan .