14 August, 2013

Giveaway Lepas Raya By Zharif Nazmi

Memandangkan aku kagum dengan kesungguhan budak ni berumur 13 tahun yang buat Giveway untuk mempromosikan blog dia pada umum, jadi tak ada salah nya aku join.

Impress sebab dengan umur muda dia dah ada otak teknik marketing macam mana nak kenalkan blog dia pada umum. Siap ada penaja lagi. Kalau aku dulu zaman umuq 13 tahun, blog pun tak tahu wujud ke tidak. haha.

Jadi jom support adik Zharif Nazmi, Giveway Lepas Raya beliau. terpilih atau tidak belakang kira. Aku yang umuq 2+ ni pun terkapai kapai nak urus Contest, Giveway, and so on. Hebat lah adik ni. Abang harap kau akan terus berblogging. Jangan buat sekerat jalan.  Bayangkan blog kau yang sedia ada ni, bertahan sampai beberapa puluh tahun yang akan datang. Pergh. BERNILAI dik.!

Zharif Nazmi
Zharif Nazmi



Pesanan abang untuk hang, utamakan follower G+ berbanding follower Blogspot. ^^ klik Banner di atas untuk ke blog Zharif Nazmi

0 Comments: