02 August, 2013

Henshin! Kamen Rider Gaim

Filled under:

Henshin! Kamen Rider Gaimu | Setelah beberapa hari lepas ini terdapat gosip mengenai akan munculnya siri kamen rider yang terbaru. Ternyata gosip itu betul dan Hensei telah mengumumkan pada bulan oktober ini akan muncul wira baru yang diberi nama Kamen Rider Gaimu juga di sebut 'Gaim'.


Siri Kamen Rider Heisei yang ke 15 ini menampilkan Kamen Rider Gaimu yang bertemakan buah buahan. kah kah kah. Aku pun tak pasti macam mana diorang boleh wujudkan adiwira yang bertemakan buah-buahan. Alat untuk henshin! pula berupa Driver Sengoku yang mengunakan kunci benih (seed) dan Knife item cut. ye la kan, nak potong buah mesti ada pisau.

Kamen Rider Gaimu akan menampilkan empat Kamen Rider dengan berbagai bentuk. Bentuk ini disebut "Arms".Nama Rider yang akan mucul di siri ini adalah :

Gaimu - Orange Arms, Pine Arms, Strawberry Arms and Watermelon Arms
Barong - Banana Arms and Mango Arms
Ryugen - Grape Arms and Kiwi Arms
Zangetsu - Muskmelon Arms

kamen-rider-gaimu

kamen-rider-gaimu

0 Comments: