19 August, 2013

Apa Susah.. KlinikCinta.com kan adooo..

Filled under:


KlinikCinta.com Review


KlinikCinta.com | Anda mempunyai masalah percintaan roti empat segi yang semakin rapuh dicicah air kopi cap tarbus? , anda mempunyai dilema untuk memilih seseorang antara pilihan keluarga atau pilihan anda sendiri atau anda meminati seseorang gadis walaupun sudah menjadi hak milik orang seperti Yuyu Zulaikha.? Jangan risau jangan risau, sedangkan ketumbit di mata pun boleh di ubati, inikan pula masalah cinta.

Memperkenalkan projek terbaru rakan blogger kita yang diberi nama  KlinikCinta.com. KlinikCinta.com merupakan sebuah website yang mengkongsikan kisah cinta, tips, ayat cinta dan sebagainya yang berlandaskan cinta yang sebenar.

klinik-cinta


KlinikCinta.com ini dibarisi oleh krew krew yang arif mengenai cinta, mereka juga mempunyai ijazah kepujian yang dipuji puji dalam subjek CINTA. memperkenalkan mereka adalah:none
 | khairulzamri@klinikcinta.com
Seorang yang minat terhadap blogging. Mula menceburi dunia blog pada tahun 2010. Bergiat aktif kedua-dua Blogspot dan Wordpress.

none
 | sheda@klinikcinta.com
Seorang blogger yang aktif dan ceria minat blogging dan photo editor part time sebagai blog designer.

none
 | wan@klinikcinta.com
Mula aktif dengan blog sekitar pada tahun 2012. Masih bergiat aktif dengan Blogspot dan Wordpress. Jom berkenalan dengan saya.

none
 | muja@klinikcinta.com
Muja seorang pejuang wanita yang sentiasa berusaha menjadi lebih baik hari ini daripada semalam.

none
 | wazy@klinikcinta.com
Seorang yang simple dan bercita-cita tinggi.Mula meminati bidang blogging sejak tahun 2007 serta meminati Wordpress.

none
 | jc@klinikcinta.com
JC dengan blog tidak boleh dipisahkan bagaikan irama dan lagu, minat shopping, dan happy go lucky dan murah dengan senyuman.

none
 | eyma@klinikcinta.com
Nukilan seorang gadis mampu mengukir keindahan sebuah senyuman.

none
 | nieyna@klinikcinta.com
Aktif blog tahun 2012. Personal blogger yang sentiasa mempunyai jalan yang terbaik untuk mengatasi masalah cinta mengikut Islam.

none
 | admin@klinikcinta.com
Klinik Cinta adalah merupakan sebuah laman untuk berkongsi kisah cinta, tips, ayat cinta yang berlandaskan cinta yang sebenar.


Ya nampaknya krew krew di atas macam sudah dikenali ramai, rupa rupanya walaupun hebat berblogging, mereka juga merupakan pakar doktor sakit puan cinta.!

Kadang kala masalah cinta kita yang tragis dan penuh emosi bak drama melayu swasta tak semuanya boleh di ceritakan sebarangan, takut takut di membuka pekung di dada tanpa sedar. Tetapi jangan risau di KlinikCinta.com, anda boleh meluahkan, menceritakan masalah, cerita, pendapat anda pada pihak KlinikCinta secara halimunan ataupun anonymouse. Caranya mudah, hanya emailkan cerita anda kepada krew krew KlinikCinta.com yang anda berkenan.

Jika anda ingin berkongsikan pendapat dan pengalaman cinta anda contohnya anda pernah bercinta dengan lelaki negro sebagai contoh atau sebagainya boleh juga berkongsikan pengalaman menarik dan menghairahkan kepada KlinikCinta.com. semoga kisah cinta anda dijadikan pedoman dan iktibar untuk kita semua.

klinik-cinta

Untuk Maklumat Lanjut Layari 

Sekianlah review cinta dari saya, saya harap laman KlinikCinta.com akan lebih maju dan menyajikan cerita cerita dan tip cinta yang menjana pemikiran, kecerdasan otak dan berkesan di hati pembaca. Selamat bercinta KlinikCinta.com

0 Comments: