02 August, 2013

Twinnies Artis Baru Suria Records (SRC)

Filled under:

TWINNIES Artis Baru Suria Records | Duo adik beradik kembar Twinnies di khabarkan telah pun secara rasmi nya menjadi permata baru recoding artist di Suria Records. Tahniah KM ucapkan kepada dua beradik tu.

Kalau anda nak tahu Twinnies ni adalah duo adik beradik yang sering menyanyikan lagu jenis jenis jazz canggitu. Mereka ni juga boleh di katakan agak popular dalam arena muzik bawah tanah (indie). KM ada menulis mengenai mereka di blog pada suatu ketika dahulu. Entri lama tahun 2011, zaman tak matang lagi buat blog.  kalau baca balik memang nak tergelak. haha. Klik: Twinnies Sikembar yang Jazz.

Memang lain dari lain musik yang dua beradik ni bawa. Rasa cool dan fresh je bila dengar lagu Twinnies ni.

twinnies-artis-baru-src

Tahniah buat empunya nama Atikah & Atirah Norddin, tak sia sia usaha hangpa selama ni. Selamat maju jaya Twinnies !

Lagu favorite KM

Subscribes : Youtube
Follow : Twitter

0 Comments: