30 June, 2012

1st GiveAway by Fatin & Fatini

Filled under:

Asalamualaikum, GA ini aku tahu daripada blog cik Ikaa debab tu, aku dengan rasminya akan join GA ni walaupun tak ada sapa nak tag aku. Hu sedihnya..


GA ni mudah sikit, hanya perlu buat post dan penuhi syarat-syarat penganjur, dan terpulanglah kepada pihak penganjur untuk pilih siapa yang akan dapat hadiah yang di janjikan. 

GA yang aku menyertai tanpa di tag ini (uhu..malunya..) ialah GA daripada Blog Fatini & Fatin. Menurut risikan dan penyiasatan, ini adalah GA yang pertama kali di anjurkan oleh mereka. 


Banner GA
Hadiah pun boleh tahan banyaknya, dan yang paling best ada USB, Mini Pendrive, Novel, Tudung Bawal dan banyak lagi!! 

Jadi jom kita ramai ramai Join GA ni, Biar si Fatin & Fatini pening kepala nak pilih pemenang.
 Untuk Mengetahui cara cara dan syarat menyertai Ga ini, Sila Klik banner di atas atau pun di SINI


5 Comments:

fatini_irdina said...

TERIMA KASIH sebab join. InsyaAllah ada rezeki nak dapat tu :)

ikaa said...

ohhhhhhhhhhh TIDAK!! debab ke aq...hmmmmm

Ikhmal Malique said...

hehehe.. tak lah ramping. hehe

unsecretostory said...

goodluk . all de best :)

FaLya said...

1st GA by Fatin & Fatini sudah ada pemenangnya. Jom kita lihat siapa yang menang^^