19 June, 2012

Skypy Buddies - Miho

Filled under:

Penangan skype, lepas beberapa hari dengan terinstallnya skype ini aku cuba mengunakannya secara semaksimum yang mungkin. huhu.

kenalkan ni salah sorang buddies aku dalam dunia blogging. tak pernah berjumpa pun secara live. tapi apa gunanya skype ni kan. haha.

aku cuba menakutkan beliau dengan gaya muka gorgon.

Miho ni blogger jugak. memandangkan dia dah start belajar, jarang pulak dia update blog.


Asal nya kami nak buat video conference ramai ramai , tapi almaklumlah kepantasan internet bak siput babi.
Yang si liniey tu pulak aku tak nampak dia, tapi dia nampak aku. tak adil tak adil.
Ikaa ghaib entah kemana.

Jamal, Zhaf, Ikaa, Umi, Liniey, jaga jaga, aku akan menghantui skype korang, haha ^^

6 Comments:

Rapunzeel Cikilolo said...

hahaha. macam seronok je

ikaa said...

tue diaaaa, depa skype dlm bilik la tue, ptut laa senyap ja noh... nseb tok kadi ambik cuti p honeymoon dgn bini bru smalm...hahaha

Nurul Farah Asyikin said...

haha , buruknyeee akuuuu ! knape x gune gmbar yg aku bg . x adil ! haha

Nurul Farah Asyikin said...

elehhhh die tu yg tetibe ghaib , hilang . hahaha

Liniey Nor said...

kann (dull)

Liniey Nor said...

fuhhh (whew) nasib baik merah x leh nampak aku (rofl)