14 June, 2012

Euro 2012 Juara Pilihan Lelaki Comel

Filled under:

Fenomena perlawanan bolasepak berprestij EURO 2012 sememangnya dinantikan oleh semua peminat bolasepak di seluruh dunia. Setelah enam hari perlawanan yang menemukan jaguh jaguh bolasepak antarabangsa, rata rata nya menunjukkan persembahan perlawanan yang amat menabjubkan!

Lihat sahaja pertembungan pasukan hebat di kumpulan B. DENMARK, PORTUGAL, BELANDA, dan GERMAN. Pastinya peminat peminat tak senang duduk apabila melihat pasukan pilihan mereka beraksi.

Begitu juga dengan saya, Pasukan pilihan saya yang akan menjadi juara pada EURO 2012 kali ini ialah GERMANYLihat sahaja perlawanan pembukaan tempoh hari, German berjaya menewaskan Portugal dan baru baru ini German berjaya menamatkan saingan Belanda setelah menewaskan Oranje dengan jaringan dua gol berbalas satu.

Teruja bukan, walaupun skuad oranje yang di barisi dengan banyak pemain ternama, dan mempamerkan persembahan yang mantap, German mampu menewaskan Belanda.

Apa apa pun, bola itu bulat. apa saja boleh terjadi, kita lihat sahaja perlawanan seterusnya di antara German vs Denmark 18 Jun ini. (semoga menang, haha)9 Comments:

CikMunBlogger said...

aiyakk eheh . saya tak minat bola . so , tak tengok . just taw result :p

Ikhmal Malique said...

huhu.. best... rugi oo tak tengok.. huhu

hasrul hassan said...

Yeahh ..kita serupa .. :)

fasha amira said...

go german!!!!

cweet pinky said...

hehehe ~ tak minat larr ...

cweet pinky said...

entry baru cp

http://dariilhamkehati.blogspot.com/2012/06/fenomena-last-paper.html

Ikhmal Malique said...

tahu cp tak minat bola....huhu

Ikhmal Malique said...

orait....got it.. ^^

Bimakuru said...

come on England..!!