02 June, 2012

Crack WEP WiFi Dengan Beini

Filled under: ,

Tutorial ni khas untuk budak korea Gjun Hapis. 
Gunakan sebaik mungkin, biar berpada pada. 


Klik icon yang berlambang Botol Susu kat bawah tu




Klik Yes

Klik kotak Wlan0, lepas tu klik Next.

Klik Scan

Tunggu sampai nama wireless yang nak di hack keluar, kalau dah keluar boleh tekan stop, atau tunggu sampai habis.

Klik wireless mana yang nak dihack, lepas tu klik next.

Klik advance mode

Klik capture, lepas tu klik fake auth (by force)


Klik access to information, klik start. tunggu sampai dia tulis Connected to (macam kat dalam gambar). lepas tu klik X untuk kotak fake authentication with AP (maksudnya tutup kotak tu)


Tick kotak Auto Run. klik Interactive 0841 (-2). tengok kotak kat kiri atas, tengok bahagian Beacons, tunggu sampai 1,000 + lebih. lepas tu klik kotak Previous (All Stop!).


Klik Advance Mode


Klik lagi sekali capture dan klik fake auth (by force)


Klik access to information, klik start. tunggu sampai dia tulis Connected to (macam kat dalam gambar). kali ni tak payah tutup kotak ni.


Klik Interactive 0841 (-2). tengok kotak kat kiri atas, tengok bahagian Data, tunggu sampai 10,000 + lebih. lepas tu klik kotak start crack.


Kalau dia keluar failed (gambar sebelah kanan), korang boleh tunggu dia akan run sendiri atau korang boleh klik stop crack, lepas tu klik start crack sekali lagi. saya pilih stop dulu lepas tu start balik


kalau berjaya dia akan tulis key found. angka dalam key found (............) tu la password wifi tu tapi korang kena ambil angka je, yang nie -> : korang abaikan.



Ehsan : Arya Putra


1 Comments:

anun said...

ade x cara senang nak hack wifi tanpa guna software.
sesiapa y tahu, boleh email di anun_dabluv@yahoo.com

P/s amat memerlukan. wifi kt rumah xleh connect ngn phone