26 June, 2012

Yahoo dapat Header Free!

Filled under:

Tadi di facebook, ada seorang hamba Allah ni, nama nya cik Norafizani empunya blog www.norafirazani.com, beliau ada Freebies yang agak menarik untuk dikongsikan iaitu HEADER BLOG. Freebies tu hanya untuk 15 orang yang pertama komen entry ni http://www.norafirazani.com/2012/06/freebies-header-free-for-you.html .

memandangkan aku ni tak pandai buat header, dan sepanjang aku berblog ni aku memang tak letak header. hu.. kadang kadang jeles o tengok header orang lain yang smart smart. huhu

Header yang aku dapat nih, aku akan letak bila blog ini dah bertukar template baru. Dynamic View ni aku saja je test pakai untuk sebulan. Nak buat kajian skit dari segi traffic. hehe. Cbox pun aku tak letak, sebab nak buat experiment Bounce Rate blog nih.

ok lah ni aku nak tayang header baru aku, jangan jeles, huhu.. Terima kasih daun keladi, nanti buatlah lagi ye cik Nora. ^^


0 Comments: