14 June, 2012

Watak Perwatakan Pengguna Di Facebook

Filled under:

Watak  Perwatakan Pengguna Di Facebook
Blog Pilihan Hari Ini : http://www.zhafwanbasheer.com

1. MODEL
Tukar gambar setiap hari

2. PENJENAYAH
Tukar nama setiap hari…


3. OVER ACTING @ PERASAN BAGUS
Namanya menggunakan simbol² sehingga menyusahkan kwn² nak cari terutamanya ketika kecemasan (Contoh – 71M@T -> Jimat)

4. WARTAWAN
suka menyebarkan pesanan, walaupun tak penting !

5. PENGGANAS
Suka menyebarkan link yang menakutkan (contoh : sila sebarkan pesanan ini jika tidak anda akan ditimpa kesusahan @ bencana etc)

6. BINTANG FILEM
Suka update status setiap 5 minit

7. BINGUNG
Tidak dapat membezakan ruang untuk wall post atau status -.-’

8. PERASAN HEBAT
Selalu melaporkan dimana lokasi semasa setiap masa ! Contoh ( otw ke Mydin Mall ) kemudian ( di Mydin Mall shopping jap ) kemudian ( karaoke di Mydin Mall ) bla..bla..bla.. Semuanya berlaku dlm 1 jam. So annoying okayy ==”

9. BUDAK HINGUSAN

Selalu menampilkan gambar dgn gaya aksi ! (contohnya amek gmbr dgn mulut terbuka luas, tak takut ke lalat masuk dlm mulut ?

10. SHOWOFF
Nak makan pun siap ambil gambar dulu dan dibuat pic profile.

11. Budak Internet Laju
Setiap kali ada status baru di fanpage popular dia akan jadi orang pertama comment "1st"



p/s: Apa Watak Anda?

9 Comments:

zhaf said...

haha..memang aku kena sikit je..menarik lah!

Liniey Nor said...

:|

Ikhmal Malique said...

@zhaf hahahah. eleh2.

@lini x abis abis emoticon

zhaf said...

tu mmg de nama blog aku ke atau aku yg salah tengok?????tlong jwb sat

Ikhmal Malique said...

saja je nak iklankan ..promote member2..

zhaf said...

oo..hahah..

Ikhmal Malique said...

hoho. ...

Masmira Masri said...

hehehehe yg mana 1 menggambarkn diri ini uer hehehe

do visit n follow mine ok
http://myaleo.blogspot.com/2012/06/wedding-kwn-leo-2.html

Ikhmal Malique said...

pilih pilih....huhu^^