28 June, 2012

Contest Word Search Puzzle

Filled under:

Contest yang aku join kali ni boleh dikatakan agak menarik dan mencabar minda. Walaupun hadiah yang ditawarkan ialah Bedak Arab dan Perfume, ada aku kesah. haha. untung untung
menang boleh la bagi dekat ibunda aku kan. ^^

Baiklah, Contest ini di anjurkan oleh seorang blogger yang boleh tahan cute nye, Cik Zati daripada blog http://www.zatiandlappy.com

Sepanjang pencarian, aku nak bagitau dekat korang, otak aku terbelit belit dengan huruf. susah oo..  sehinggakan aku berhenti sejenak dalam pencarian sambil berkata didalam hati " kenapa tidak pekena Milo dulu"

Selepas minum milo, alhamdulilah aku berjaya memperoleh semua perkataan. Terima kasih milo. ho ho ho

4 Comments:

@cik_ezati said...

thanx join, mungkin anda pemenang yang zati cari? siapa tahu :)

btw untuk lelaki zati tak bagi bedak hihihik, zati bagi perfume... boleh pakai untuk raya nanti, tayah beli perfume baru hehe :D

Ikhmal Malique said...

huhu. ingatkan dah kena pakai bedak dah tadi. huhu. ok2. pastikan aku menang, baru la aku boleh pakai perfume dan bertandang ke rumah kau raya nanti.hehe ^^

ikaa said...

hahahah akmal ko nk menang bedak arab ka?? pas nie sblum kuar umh tempek bedah tw...nnt raya merah sah putihhhh!!

Ikhmal Malique said...

huih. ada plak. haha. bedak arab tu mcm mana pun aku tak tau.