13 June, 2012

Rubiks Cube - Skill yang Hilang

Filled under:

Pernah main rubiks cube.? alah yang susun susun warna tu.. Hasil daripada pengaruh member aku la tuh, sampai sanggup beli rubiks cube original plak tu. haha.  tadi terjumpa rubiks cube yang aku beli masa belajar kat penang. lama dah tak main sampai lupa nak solvekan last step macam mana.!


Sebahagian koleksi rubiks. gambar lama nih.

Rubiks Cube 

4x4x4

4x4x4 dan 3x3x3


3 Comments:

cweet pinky said...

CP tak pernah pandai maen and malas maen sebab tak pernah solve , argh , jeles dgn org y pndai maen nih ...

Ikhmal Malique said...

hoho. tu pun gambar lama tu. sekarang ni lupa nak solve mcm mana!

CikMunBlogger said...

aiyakkk ! benda nie mun paling usaha sedaya upaya nak kasi sama . tapi tercabut jadi nye . so , tak nak sentuh . huhu :p