18 June, 2012

Kembali Guna Skype

Filled under:

Misteri kehilangan jejaka yang menjadi pujaan ramai di Skype sebulan lebih yang lepas akhirnya terjawab apabila beliau secara tiba tiba muncul di skype di saat semua orang merindui beliau.

haha. Lama betul tak guna skype. Nasib ingat lagi password, kalau tidak jangan harap aku nak sign up balik. huhu. lepas log in tu pun ada 2 orang budak je online. si Liniey dengan Gumiho. Selalu nya ada Jamal, Zhaf, Ikaa, Umi, Nadea tapi kali ni tak ada pulak. kemanakah mereka semua hilang??


2 Comments:

ikaa said...

kami berhijrah dah sekarang, bz :(

Liniey Nor said...

smua bz :(