16 May, 2013

Bakal Berlakon Iklan Nuffnang Blogbuster

Nuffnang Blogbuster Campaign : Acer hybrid Ultrabook


apaitu nuffnang blogbuster
mamat tu cakap "alah kecoh la kau ni"

Akhir nya percubaan pertama aku nak try kempen blogbuster daripada nuffnang berhasil. Nuffnang telah terima video merapu aku tu. kah kah.


Aku harap aku tak memalukan diri aku nanti. walaupun hanya iklan 10saat, oh malu rasanya. kena mintak tips dari +boni kacak . huhu. Kalau korang tertengok iklan tu esok sampai nasik keluaq kot hidung, aku mintak maap na. aku ta la sehensem mamat di atas.


Apa itu Nuffnang Blogbuster

Nuffnang Blogbuster Campaign adalah satu lagi teknik memperolehi pendapatan dengan nuffnang, Dengan Nuffnang Blogbuster Campaign ini anda dikehendaki untuk membuat klip video 10-15 saat berkenaan dengan campaign yang anda dapat pada waktu itu.

Selepas video anda diterima nuffnang, video anda akan dijadikan iklan dan akan di tayangkan di blog anda.


Habuan daripada iklan blogbuster yang diterima

Anda akan memperolehi RM0.50 bagi setiap tontonan iklan di blog anda. Jadi, banyak la jugak kan. kalau traffic 10000 sehari, tak kan la tak ada 100 or 50 orang yang tengok iklan korang tu.


Lepas ni kalau korang masuk blog ni tiba tiba terdengar bunyi lagu tema lee kwang soo, tu tanda nya iklan tu dengan berlangsung dengan jaya nya di bawah  entri ini. lepas tu jangan lupa tekan pulak. hehe


1 Comments:

Rosmiza Ali said...

Ihik2! Takleh tahan dengar background song tu.. Terus nampak Lee Kwang Soo.. Tahniah berjaya berlakon! Dah klik! Terbaeeeekkkk ah! ^_~