14 May, 2013

Buat Duit Dengan JOBDIRUMAH.COM

Filled under: ,


Atas pengaruh rakan sebaya (sebaya ke kita?), aku pun akhirnya mengikut jejak rakan blog, Syaifudin Alias untuk sama mencari duit poket menerusi program jobdirumah.com.



Bagi aku dengan habuan yang aku terima dari jobdirumah.com ni boleh la aku bayar domain untuk blog kertasmerah ni.

Aku amat mengalakkan blogger blogger baru di luar sana untuk join program seperti jobdirumah.com ni. walaupun pun kita hanya blogging untuk suka suka ja, tapi sekurang kurangnya bagi lah nampak hasil daripada blog yang kita buat.
Tak la kena marah dengan mak kalau asyik mengadap laptop tapi tak dapat manfaat pun kan. Ce kejutkan mak korang dengan tiba tiba je posmen hantar cek depan rumah. haha

Jadi jom cepat cepat daftar jobdirumah.com dan buat duit dengan nya, part time pun masyuk beb.. aku ingat tahun ni aku nak upgrade blog buruk ni ke wordpress. InsyaAllah..


0 Comments: