23 May, 2013

Pernah Di Hina Kerana Gay, Ranger Biru Tolak Reunion Power Rangers

Filled under:

 David Yost Blue Mighty Morphin Power Ranger


Bagi korang yang pernah mengalami zaman di tahun 90-an, pasti pernah menyaksikan Mighty Morphin Power Rangers yang diputar setiap Minggu di TV waktu ketika dahulu. Khabarnya, siri tersebut siap digarap kembali dengan pelakonnya yang asal. Tapi sayangnya, David Yost yang berperanan sebagai Billy, si Ranger Biru, enggan terlibat kembali di siri tersebut.

power ranger blue gay
Billy Blue Power Ranger

Seperti yang terdapat di TMZ, Rabu (15/3/2013), Yost menolak reunion dengan member member Ranger lainnya kerana seksualitinya pernah di hina oleh produser. Ini adalah kerana Ranger Biru pada waktu itu tahun 1993 hingga 1996 ini pernah secara terbuka mengakui dirinya seorang homoseksual. gay habaq angggg!

"Saya tahu member member power ranger saya beberapa kali dipanggil oleh produser yang berbeza dan mereka bertanya mengenai seksualiti saya. Itu merupakan pengalaman memalukan yang pernah saya alami," ujar Yost.

TMZ juga melaporkan, akibat dilayan seperti itu, Yost akhirnya menolak tawaran untuk membintangi peranan yang sama dengan para geng Power Ranger yang lainnya dalam sekuel Power Rangers Megaforce.

Namun, dalam Twitternya, Yost menolak kebenaran dari berita daripada TMZ . Menurutnya, dia tidak pernah memberitahu apa apa pun kepada pihak TMZ. Dia mengganggap media gosip di Amerika Syarikat itu mengada-ada.

"Never spoke w/@TMZ on any matter. The make it sound if I did. If the knew me they would know forgiveness i key. #stillapainintheass," -Yost, Rabu (15/5/2013).

Billy Blue Ranger

1 Comments:

Ilham Pratama said...

Saya suka posting yang ada dalam blog ini. Sukses ya buat blognya
sedikit mau share aja
Klik di Dibayar