14 May, 2013

Nuffnang Blog Contest : Blog Your Way to Old Trafford

Filled under:

Nuffnang Blog Contest : Mencari Ramli 2 - Blog Your Way to Old Trafford


Berita baik blogger yang fans Manchester United. Kini anda berpeluang untuk merebut hadiah perjalan untuk 2 orang menyaksikan perlawanan Manchester United di Old Trafford.! Selain hadiah utama yang menjadi rebutan, 3 beg misteri yang bernilai RM350 juga untuk dimenangi.


Apa yang Perlu Anda Buat?


Syarat-syarat nya mudah, anda hanya perlu buat 2 entri mengenai MENCARI Ramli musim ke 2. Memang mudah kerana guide dan bahan bahan untuk membuat entri mencari ramli musim ke 2 sudah disediakan oleh pihak nuffnang. Ada hanya perlu download sahaja. MR2 Blogger's Kits


Apa yang perlu anda tulis dalam 2 Entri Contest?


Segala panduan dan tetapan contest telah di berikan penganjur, anda boleh rujuk link yang diberikan di bawah ini untuk mengetahui apa yang perlu di tulis dalam 2 blog post anda. Cara menghantar 2 entri anda pun ada dalam tu.




Aku dah mula start buat artikel yang pertama. dah hantar dah pun. sekarang tengah tunggu nak buat artikel yang kedua. huhu. saja la nak try cuba nasib. korang tak nak cuba ke?

0 Comments: