22 March, 2012

30 Laman Web Paling Berbahaya Di Dunia - Virus

Filled under:


Berikut adalah senarai Laman web yang berbahaya kerana mempunyai Virus yang boleh merosakkan sistem komputer anda. so, hati-hati!...





1. 17ebook.com
2. aladel.net
3. bpwhamburgorchardpark.org
4. clicnews.com
5. dfwdiesel.net
6. divineenterprises.net
7. fantasticfilms.ru
8. gardensrestaurantandcatering.com
9. ginedis.com
10. gncr.org
11. hdvideoforums.org
12. hihanin.com
13. kingfamilyphotoalbum.com
14. likaraoke.com
15. mactep.org
16. magic4you.nu
17. marbling.pe
18. krnacjalneg.info
19. pronline.ru
20. purplehoodie.com
21. qsng.cn
22. seksburada.net
23. sportsmansclub.net
24. stock888.cn
25. tathli.com
26. teamclouds.com
27. texaswhitetailfever.com
28. wadefamilytree.org
29. xnescat.info
30. yt118.com

Sumber : Abg Google.

8 Comments:

Solehah Shamsuddin said...

wahhh terbaik merah.solehah pn pnh post pasal link berbahaya da virus,tapi link2 selain di atas la...

ikaa said...

tue diaaa...tapi bila dah klik tue..xsempat nk tgk link..huhuhu..

KertasWarnaMerah said...

memang naya lah kalau klik..haha
solehah, ye ke..?? huhu

wan razin said...

Aih~ wat org nak masuk jer... sbb nak tau Jangan~!

DakwatHitam said...

kalo rase pc kebal bleh ar masuk

Gadis Gingsul said...

arrgghhh...gadis study kmputer
bleh dpt info kat sini lagi heheh

KertasWarnaMerah said...

Kalau nk masuk,masuk ah..lgpun bukan komputer aku hngpa nak guna.hahaha.risiko tggung sendiri ye..sapa2 dah masuk? Komen2 lah sini sikit.cerita pengalaman.haha.tul tak dakwat.

Anonymous said...

wad