08 March, 2012

Ketahui Siapa yang 'unfriend' kita di facebook

Filled under:




Asalamualikum, 
baiklah, kita lupakan sebentar Contest Seo : Cinta Kotak Fibox, seperti hampa dapat lihat gambo di atas, kita sebenarnya boleh tahu siapa yang 'unfriend' atau putus sahabat kita di facebook. huhu. erkk..
kadang kadang dengan jutaan kawan kita yang ada kat facebook, kita tak perasan pun kalau ada orang unfriend kita.



di sini aku nak kongsikan cara nak letak plugin unfriend finder. caranya ialah pergi ke laman sesawang berikut : dan follow step dia. mudah dan ringkas.

www.unfriendfinder.com/download
Ketahui Siapa yang 'unfriend' kita di facebook
selamat mencuba!!

6 Comments:

Nurul Farah Asyikin said...

wahh..nk buat jugak la..sape unfrenn aku,aku pegi cari smpai lubang kubur..hahaha

ummi_norseha said...

trbaek...blh sis mncubanye nnti...:)

DakwatHitam said...

orang baik cam aku xde org nk unfriend nyeeee..muahahhhahahaa

KertasWarnaMerah said...

Eleh dakwat..haha.(tangan didada,mata tgk atas)

KertasWarnaMerah said...

Eleh dakwat..haha.(tangan didada,mata tgk atas)

MiSz AzUmI said...

uihh..dkwat..blagaknye..haha
<---nk wat gak la..nk tgok ada x org unfren..entry yg bgus..keep it up merah..(n_n)~