18 March, 2012

Aku Twiiter Dan Dot Dot Dot..

Filled under:


Asalamualaikum...tada..!! aku dah ada Twitter. haha.. noob jugak aku pasal twitter nih.terpaksa mintak tolong liniey ajar aku bertwitter. almaklumlah buta i.t...jadi jangan segan segan klik button follow yang ada kat sidebar tuh. baru ada 5 orang follow.haha..

kalau hampa perasan, setiap entry dalam blog ni ada button share.  Ringan ringan kan lah tetikus hampa untuk klik button share tu mengikut sosial media masing-masing...

Ni bukan paksaan ok.huhu
Selepas dari post Tips Cara Menulis Entry  Berkesan tu,
aku dapat banyak feedback.ada yang memberi pandangan yang cukup bernas. Sebenarnya tak kisah lah bagaimana penulis tu nak menulis di blog , tapi hal remeh-temeh macam tu lah ada sedikit memberi effect kepada blogger itu sendiri dan orang lain.


Kepada blogger baru macam aku nih, jangan takut nak highlight gaya penulisan hampa. tulis dan terus menulis. lama kelamaan penulisan kita tu akan bertambah baik. bak kata orang putih practice make perfect.

Persetankan nyamuk-nyamuk yang mengeji kita, terus pandang ke hadapan. jangan toleh toleh dah. biarkan si kuncu dengan labunya. haha.

Biar blog picisan, tapi jangan jadi blog sampah. salam..

9 Comments:

Yumida said...

wah dh de tweet...sy nyer mmg xde..ahaha....pnh jgk bt utk adik dulu...cm x reti sgt la....tp artis byk yg ade tweet kn...nyamuk tu...kasi tampar jer..baru senyap...

KertasWarnaMerah said...

hoho...tu la..baru nak mencuba guna twitter.huhu..terkial kial la jugak..

ikaa said...

merahhhhhhhhhhhh!! jgn lupa polo !! tw..:)

Nurul Farah Asyikin said...

alaaa.kau kan hot..nnti ramai laa folower tuh ! haha..

KertasWarnaMerah said...

ceh..haha..x dak nye...

Liniey Nor said...

teruskan belajar..hahhaa..insyaAllah pandai la nanti :)

SarjanKeroro said...

dah follow merah dah :D

MiSz AzUmI said...

wahh...entry dpromott..merahh!! \m/
nnti umi promot merah lakk...

MiSz AzUmI said...

da polo gakk..polo umi balekk