20 March, 2012

Wang Tunai RM5000 untuk Blogger

Filled under:

Peluang Menjana Pendapatan Melalui Blog
 Banner


Ganjaran Wang Tunai Untuk Blogger Malaysia. Entry ke dua untuk hari ni setelah aku jadi pelakon tadi. Bersempena ulang tahun ke 2 Blog BloggerWanita.com,  Cik Aya telah menganjurkan peluang menjana pendapatan melalui blog beliau. 

hanya 100 blogger terawal yang berdaftar saja di pilih untuk
menjana pendapatan sampingan di blog beliau. so, cepat daftar!!!!...

apa yang menariknya, Setiap satu trafik yang disumbangkan ke blog BloggerWanita.com akan dibayar sebanyak RM0.05. Jika rakan blogger mampu membawa 10000 trafik ke blog ini, maka bayaran pada bulan tersebut adalah RM500 ( RM0.05 X 10000) dan seterusnya.

Menarik? Jom cepat-cepat pergi daftar.!! Daftar Sini . Tertakluk Pada Terma dan Syarat



7 Comments:

Nurul Farah Asyikin said...

nnti dah kaya jgn lupa blanje oke..hahaha

<--- first komen wooo :)

Anonymous said...

merahhhh dh jd jutawan..jgn lupa coling2 na..leh kita nek bmw sme2...hakhakhak!

MiSz AzUmI said...

erkk..farahh...
blanja umi gak :P
<----scond commnter woooooo (n_n)~

Gadis Kampung said...

salam jemput ke belog saya...saya tak dak RM5000 nak bagi just ada ilmu dan coretan menarik di belog saya...boleh jadi teman blogger saya...salam perkenalan..

Cikgu Ma said...

gud luck na...

maap la...x dan join segmen yg awak tag last week...balik kampung, x bernafsu nak update blog...hehe

KertasWarnaMerah said...

huhu cikgu ma...ok3.. patut senyap je...

Rakan Blog said...

all the best ^___^

share n ping kat >> Rakan Blog jugak yerk.....