19 March, 2012

Cat Farish Hentam Joyah Pacaindera kat Twitter ?

Filled under:

yo...wasap-wasap..tu dia bila ada twitter,macam macam benda aku explore almaklumlah baru berjinak-jinak dengan twitter. antara rapper yang aku follow kat twitter ialah Cat Farish. Fabuloso..ula la... mata dalam kaca, topi berceloreng..ewah..ter rap plak.


tetiba aku ternampak Cat Farish nih twitter sesuatu tanda dia tak puas hati kat Joyah Pacaindera. Pasal cermin gelap kot. malas nak komen panjang-panjang, sebab ni bukan blog hiburan.. so cekidaut...





maka nya....erkk sapa Joyah tu? haha

9 Comments:

Liniey Nor said...

fuhhhhhhh!!dahsyatttttt!

DakwatHitam said...

hidup sebagai artis....

KertasWarnaMerah said...

masing masing ada hak sendiri nak bersuara..

ikaa said...

nasib bek lum jdi artis :)

Yumida said...

sronok jd joyah...leh mengglemerkan diri..hahaha
kengkadang reporter ni melampau jgk...so..kita sbg pembaca..pendengar...segera la tapis mana2 yg kira rubbish tu..peace :)

hazaikazulkafli said...

hhaha..jangan kena saman sudah kemal...risau kot sekarang ni..yang satu pun xsetel lagi..keh cerita sal retis ler..huu

KertasWarnaMerah said...

huhu...tak apa..adab2 blogging msih lagi ada. hehe

hamzah ian said...

ini mmg panassss

DRceria said...

meluatttt~