27 March, 2012

DiGi WWWOW Awards 2012 - Pengalaman Pertama

Filled under:

Asalamualaikum, selepas membaca entry dari kak nadea, hati aku mula curiga.. kegerunan mula melanda. begitu banyak dugaan beliau apabila melibat diri dalam benda ni. huhu

Ni first time join nih..dulu tengok ja orang join.. lepas stalker blog brader tu, aku rasa teringin lak nak join. amik pengalaman la katakan..

Nak submit entry pun tak reti aku nih, terpaksa
ikut contoh blogger yang dah join. ramai jugak yang dah join. aku yang keberapa juta lemon pun tak tau lah.

Lepas tu nak pilih kategori plak..aku belasah ja kategori nih.

 Blogger Of The Year

Chewah...berangan... haha.. aku rasa tu je la kategori yang sesuai pun. hangpa dah join? jom join.. tak kisah la lama ka, baru ka.. yang penting kita cuba.


Important Dates
24 Mar - 22 Apr Submission of entries
23 Apr - 13 May Public Voting
9 June WWWOW Awards Finale





sila klik untuk mengetahui lebih lanjut

2 Comments:

DakwatHitam said...

pergh..aku rasa cam x layak nk masuk..huhuhuu

KertasWarnaMerah said...

Aku pung rasa tak layak jugak.haha.. takpa dakwat, kita cuba.