21 March, 2012

Special Blogger to Review

Filled under:

Asalamualaikum..hari nih aku rasa terdetik nak me'review' blog orang.  Ini kali pertama aku me'review' untuk tahun 2012, setelah blog Dunia Kyra dan Hazaika Zulkafli (kini berubah wajah)  yang aku review pada tahun lepas.

Ingat, review ini bukan hendak menjatuhkan, mematahkan, atau mem'pleot' kan pemilik blog yang aku review, tetapi hanyalah sekadar untuk mengukuhkan ukuwah antara blogger disamping nak menaikkan semangat blogger itu sendiri.

Special Bloggers to Review kali ini adalah....

disiniadaceritera.blogspot.com
Header

Jom kita berkenalan dengan pemilik blog ini. Nama Pena blogger ini ialah cik Liniey Nor yang berasal dari Kelantan. Untuk pengetahuan semua, beliau ni adalah otai di Kotak Fibox, sebab on Fibox ja, ada ja muka dia dalam tu.

Menurut beliau, Blog itu di wujudkan pada 2.01.2012. hasil pemerhatian aku yang membuat liputan di blog beliau, konsep penulisan yang di serapkan dalam blog itu ialah bercirikan Personal Blog.

apa yang istimewa nya di dalam blog itu bagi aku ialah, ada pelbagai Tips, Info, malah Hiburan.  ada juga tutorial yang hangpa boleh cuba.


dengan sikap yang boleh di katakan agak mesra, beliau juga bercita cita untuk menjadi juruhebah radio. melihat keramahan beliau di Kotak Fibox, cuba hangpa bayangkan kalau Fibox tu boleh mengeuarkan suara.dah tentu tentu, suara dia ja keluar.hehe

Dengar citer, dia baru ja tamat sekolah dan merupakan pelajar yang cemerlang di sekolah beliau.

dan sedikit komen, 
teruskan berblog dan post cerita yang best!!
seperti biasa, jangan takut nak letak Button Read More.hehe






Fan Page.Like Jgn Tak Like..

Ukuwah Fillah ^^

7 Comments:

LoveJean said...

hehhehhehe....
ayat last yg mahal tu....

Solehah Shamsuddin said...

amboi,liniey da dlm nie..ni nk kna gtau ni..

hazaikazulkafli said...

pandainya abang seniot beqi nasihat na..

KertasWarnaMerah said...

hahaha...nasihat la sangat.

Zack Hazze said...

liniey...warghhh...best laa...

Liniey Nor said...

errr haha mekacih merah...:)bebetul upenya kau nk review..hahaa
zack:hehe

KertasWarnaMerah said...

mesti la bst!!!
betul betul la ni...ingat aku melawak ka..huhu.. nak review sapa pulak lepas ni ek...