31 March, 2012

Special Blogger to Review - Teka Teki Kilat

Filled under:

Review kali ni best. rasa macam review artis pulak. haha.. ce tengok gambar header kat bawah. artis kan tu? eh, tu bukan Ayu Raudah ke? .... sila Klik Read More




Review kali ni best. rasa macam review artis pulak. haha.. ce tengok gambar header kat atas. artis kan tu? eh, tu bukan Ayu Raudah ke? haha

Salah...sebenarnya aku nak review cik Nur Ikaa. Beliau adalah pemenang Teka Teki Kilat yang aku post dekat  Group Syoknya Blogger


Jom Kenali Beliau..




Nama dalam maya Nur Ikaa
sangat fanatik dengan warna hitam dan merah
peramah tidak kira dalam maya atau reality
Mudah berkawan tanpa mengira bangsa/pangkat/usia
suka menyanyi bila stress ( walaupun suara mcm katak comel )<--aku akui ini benar..haha

Adik perempuan yang degil & manja dengan 2 orang abang
cerewat dalam memilih makanan ( anti dengan bawang )
sangat suka pada hemster dan ikan ( sebab comel sangat )
tidak tadika di waktu kecilnya
bercita-cita tinggi nak pegang ijazah ( insyallah 1tahun lagi )
suka aktiviti lasak ( ade sijil sukan & rekreasi tahap 1/2/ 3 akn dtg )

Pendidikan

tiada tadika
mendapat pendidikan awal di SK Utan Aji ( UPSR )
Meneruskan pendidikan menengah di SMK Syed Alwi ( PMR/SPM)
Masih lagi di SMK Syed Alwi pada peringkat STPM
setelah tamat diteruskan pula pengajian tinggi di UUM Sintok ( pentadbiran )

6 perkara yang tidak suka !! 

di kongkong
lelaki yang merokok ( sesak nafas dgn asap )
makanan yang ada bawang 
benci dengan lipas 
xsuka mekap tebal-tebal ( natural )
kena marah atau orang cakap kasar ( mudah terasa )


Terima Kasih kepada cik Ikaa sebab mudah kan keja aku untuk review, senang, semua dah ada dalam tab 'Owner' .


Jom terjah Blog beliau!!!

Segmen Jom Skodeng Bersama Ikaa & Farah!!(cepat sebelum 17 April 2012)

1 Comments:

ikaa said...

oooooooooooo mnana aci tue copy paste namanye...ko ambik sbijik2 aq tulis..hahaha...nk duk kt bloglist leh ( blushing )