25 October, 2012

3 Blog Popular Pilihan

3 Blog Popular Pilihan Kertas Warna Merah

Mempunyai blog popular atau dikenali ramai mungkin menjadi impian untuk semua blogger. Dengan tahap ke' popular 'an sebuah blog itu sudah semestinya menjanjikan habuan lumayan buat pemilik blog tersebut. sebagai contoh blog popular pakcik comel yang mendapat BE nuffnang tiap tiap minggu. Jika di tanya pada beliau apa rahsia kejayaan yang ohsem itu, beliau dengan macho nya menjawab,

blog, popular

Pilihan blog popular yang seterusnya ialah blog Syaifuddin Alias. Apa yang menakjubkan mengenai pemilik www.spudinpunya.com ini?
blog, popular
Mungkin sesetengah orang masih lagi tidak mengenali beliau. Tetapi, blogger ini telah menjadi bualan di papan kekunci blog blogger popular seperti, boni kacak, cik tom and jerry, dan ramai lagi cikgu cikgi blogger. Sampaikan pakcik denaihati ingin menjadi penaja contest seo beliau yang akan datang. Sikap ingin belajar telah membuahan hasil, blog yang dulunya cikedis kini telah memperoleh pangkat PR2 dari google. hehe

 Blog Popular pilihan ku seterusnya ialah Blog Bakul. Bakul ini adalah Bakul yang sangat mengujakan! Blog ini menjadi popular dalam kalangan blogger blogger baru dan lama. banyak tutorial dan infomasi yang menjadi rujukan oleh blogger blogger baru. Nur Ikaa sentiasa tampil dengan tutorial dan informasi yang segar untuk tatapan pembaca blog nya. Aku juga merekomen kan kepada blogger blogger baru di luar sana jika ingin mencari idea atau tutorial untuk blog boleh la pergi godek godek blog beliau.

blog, popular

Amacam? anda terinpirasi dengan blog blog popular pilihan kertas warna merah di atas? Blog popular ini mempunyai kekuatan yang tersendiri. Sebab itulah mereka sentiasa memenangi hati pembaca pembaca. aku bukan nak mengampu okkkkkk. Ini adalah pandangan aku tentang blog popular pilihan ku.

Citarasa kta mungkin berbeza, jadi apakah blog popular pilihan anda?


0 Comments: