07 October, 2012

Running Man 115 | Spoiler

Filled under:

Hmm..hari ini aku update cerita pasal Running Man je kan. semoga korang semua tak bosan la eh. kalau tadi aku cerita mengenai preview running man 114 kali ini pulak aku nak cerita mengenai Running Man episode 115 yang akan on air pada 14 oktober 2012 ni.

Pelakon Moon Geun Young akan beraksi lagi dalam episode 115 ini selepas running man x-man 114.
Tapi kali ini dia tak keseorangan kerana dia akan ditemani oleh 2 jejaka dari TVXQ! iaitu Changmin dan Yunho. (jangan tanya aku, aku tak kenai depa aku kenai Tasha Shila ja)

Untuk episode ini, peminat peminat di seluruh dunia mugkin akan teruja apabila Monday Couple dan Easy Brother akan kembali. 

Berikut adalah pecahan kumpulan untuk running man 115:

Black Team : Yunho [TVXQ], Yoo Jae Suk
Green Team : Changmin [TVXQ], HaHa
Blue Team : Moon Geun Young, Kim Jong Kook
Red Team : Monday Couple - Song Ji Hyo, Kang Gary
Grey Team : Easy Brothers - Lee Kwang Soo, Ji Suk Jin


gei (haha)


pic from http://rmspoiler.tumblr.com

pic from http://rmspoiler.tumblr.com

pic from http://rmspoiler.tumblr.com

nanti kalau ada salah info, jangan kondem kondem aku pulak. semua maklumat yang aku tulis ini adalah dari sumber yang boleh di percayai.(Believe these at your own risk) ^^ hehe. 

lagi satu jangan buat buat pelik pulak kenapa tiba tiba ja aku tulis entry pasal entry rancangan dan artis korea ni eh. alah biasalah lah, aku dah malas nak menulis pasal artis malaysia mungkin sebab aku takut kena saman.titik.

1 Comments:

iqa said...

x aci la easy brother jd one group. dorg tak terror! hehe.. kesian dorg