17 October, 2012

First Impression Blog dari Eyriqazz

Filled under:

Semalam pakcik brader Eyriqazz GTO  telah sudi untuk membuat First Impression untuk beberapa blog di laman Facebook beliau.


Dan seperti biasa aku la yang first komen, nampak tak cucuq jawa tok aku kat atas tu. hehe

dan ini adalah komen pandang pertama  Eyriqazz terhadap blog aku.


Terima kasih kepada beliau. aku akan cuba praktikkan nasihat yang diberi.

Apa pendapat anda pula tentang First Impression terhadap blog aku ini?

9 Comments:

Eca Dwinky Asha said...

kalau sifu da beri pandangan,baik diambil iktibar...dan stay tuned dgn fanpage beliau.mmg byk ilmu & hadiah dimenangi..eca baru sudah buat sponsored post tuk beliau....

eca buat 2..ga & contest dlm msa yg sama.rujuk timeline ini --> http://www.ecadwinkyasha.com/2012/10/timeline-gacontest.html

Eyriqazz said...

Alhamdulillah, pandangan diambil pada sudut yang positif...

Good luck ya...

Syaifuddin Alias said...

blog ko jambu sangat ..haha.. Bagi simple2 sudah ..eh ni pandangan aku jangan kecik aty bro ..Lebih baik berwarna putih dan elakkan pakai background belakang bulat-bulat tu ..kalau ben ashaari dia pakai merah semua kan ..ha.. pandangan peribadi aku , jgn marah bro ..kita usaha sama2 ..insyaAllah berjaya

boni kacak said...

bro, aku sebelum ni pun ada juga mintak pandangan beliau..dan aku praktikkan apa yang beliau katakan tu..ternyata banyak improvement..Alhamdulillah...

CikNana said...

nah..bagus la tu..boleh perbaiki lagi..:)

a.a-92 said...

http://anakamirudin26.blogspot.com/ folow you

Budak Nakal said...

terbaik...amat bertuah dpt review dri blog otai^^

Hazmin Hamudin said...

Best jugak kalau dapat review daripada otai ni... Bab url tu dah sah2 aku out awal2.. url aku pun panjang jugak.

D i n said...

sekarang ni dah ada waw factor hehe :D