20 October, 2012

Atm vs Kelantan Live Streaming 20.10.2012

Filled under:

atm vs kelantan live streaming

Bagi rakan rakan yang tidak dapat menonton siaran langsung perlawanan atm vs kelantan dalam final piala malaysia akibat astro jem sebab hujan etc, anda boleh la menonton secara live streaming atm vs kelantan di link yang disediakan.

Kelantan vs Atm
Final Piala Malaysia


*Please Bookmark Now*


12 Comments:

Syaifuddin Alias said...

haha...TV1 ada bro ..haha ..
takpe ..moga-moga dapat laa jugak memecahkan rekod live streaming baru-baru ni ..hehe

Ikhmal Malique said...

Tv1 pun guna astro jugak.. :p

aku rasa pecah rekod tu tak kot, persaingan hebat ni. tapi blum cuba belum tahu. harap2 pecah rekod.

Isabel Diaz said...

Terima kasih pilih saya =]

Ni alamat Facebook saya =]

https://www.facebook.com/Fazlie93

aimaniman said...

harap2 mlm ni kakak iman x tengok ultraman.. mama nak tengok gak final piala mesia..

Ikhmal Malique said...

@aimaniman ultraman?? hehe. kena pujuk la. cakap ultraman tak ade, dia pgi tgk bola.

cweet pinky said...

my lect cakap , kelantan papehal pown mesti kena carik ATM punyerr , tp maksud dye mesin ATM , hahaha !

cik kiwi's said...

orait jugak ade live streaming. member maktab aku umah sewa depa mana ade tb. melainkan kalu depa rajin sgt nak pi lepak kedai mamak. Gomo kelate gomo!!!

Budak Nakal said...

terbaik...aku pasti kelantan pasti juara...haha

Ikmal said...

Assalam, aku pun sokong ATM... hahaha

Ikmal said...

@Syaifuddin Alias Assalam, dalam pemerhatian aku, kalau ada live kat TV memang susah nak tarik visitor tapi kalau kita bijak pasti ramai yg datang...

Ikhmal Malique said...

@Ikmal lagipun ramai otai otai blog buat live streaming pasal game kali ni. huhu

Pena Islam said...

UPDATE CONTEST : DHUHA ADA KELEBIHANNYA !
http://penaislam2u.blogspot.com/2012/10/contest-dhuha-ada-kelebihannya.html