08 October, 2012

Running Man 115 | Preview

Filled under:

Selepas spoiler dari Running man 115 kini anda boleh la menonton Preview Running man 115


Dalam episode kali ini TVXQ menjadi artis jemputan dan Moon Geun Young masih lagi menjadi tetamu running man.
TVXQ muncul dengan menaiki helikopter, dan mereka juga menunjukkan tarian khas kepada ahli running man. Amacam? dah tak sabar untuk Running Man 115? sabar ianya akan on air pada 14.10 ni. so layan dulu Running Man 114 tetapi masih lagi RAW lah.

Sebelum tu, aku nak jemput anda semua join segmen aku Bloglist Kertas Warna Merah 2.0. kenapa 2.0? sebab ni kali ke dua aku buat segmen untuk bloglist..

1 Comments:

Fendy said...

xsabar nk tgk....