13 October, 2012

Antivirus Percuma Terbaik AVG 2013

Filled under:

Bercakap mengenai antivirus, banyak pendapat mengenai Antivirus. Ada yang suka ada yang tidak. Ada yang bagus ada juga yang tidak bagus.

Ramai juga orang sangka Antivirus yang MAHAL adalah lebih baik, Terpulang kepada individu itu untuk menilai. Bagi sesetengah orang ada juga yang tidak berkemampuan unuk membeli antivirus yang mahal mahal. Dan ini adalah cadangan aku antivirus percuma terbaik yang boleh anda miliki.


Produk terbaru daripada AVG iaitu Antivirus AVG 2013 ini tampil dengan antara muka yang cukup berbeza. Fail muat turun yang tidak terlalu besar dan mudah untuk di kendalikan.

AVG 2013 ialah Metro
Untuk tahun 2013 ini, Antivirus AVG mengunakan antaramuka jenis METRO. Ini lebih mudah untuk dikendalikan dan senang untuk dicapai.Sesuai untuk Semua.
jika prestasi komputer atau laptop anda kurang memuaskan contoh nya selalu hang atau lambat, aku rasa ini adalah antivirus terbaik untuk komputer anda. AVG antivirus 2013 ini tidak serumit kaspersky dan tidak akan membebankan komputer / laptop anda.


Untuk tahun 2013 ini, antivirus ini dipertingkatkan dengan keupayaan untuk menahan dari serangan virus dan segala macam ancaman dan kotoran degil. Dan jika anda suka membeli belah secara online anda juga boleh mengunakan AVG Internet Security 2013.
Sebenarnya aku adalah penguna tegar AVG. Sepanjang aku mengunakan produk daripada AVG ini, aku boleh katakan berpuas hati dengan dengan antivirus AVG.

Muat Turun DISINI

0 Comments: