15 October, 2012

Kertas Warna Merah Bloglist 2.0 | SEGMEN

Filled under:

 Entry Melekat

Kertas Warna Merah Bloglist 2.0

dah lama aku tak buat segmen, baiklah segmen kali ini adalah untuk mencari senarai Bloglist untuk Blog Kertas Warna Merah ini.


Aku nak buat simple simple je segmen ni, so harap anda semua sudi sudikan lah diri untuk join.

Syarat- syaratnya :
Buat satu entry ringkas tetapi terbaik oleh anda mengenai segmen "Kertas Warna Merah Bloglist 2.0" ada hadiah untuk entry ringkas terbaik.
- anda bebas untuk menulis mengenai cadangan, dan kritikan untuk blog ini.

Terpulang untuk anda untuk letak banner atau tidak. tiada paksaan, kalau anda rajin nak letak, cuma copy je header blog kat atas tu dan paste di entry anda.

Follow blog ini

Letakkan Url penyertaan anda di bahagian komen

Promote kaw kaw bagi orang ramai join supaya jadi Top Referrer. Strategi terpulang kepada anda.

Semua peserta yang terlibat akan di senaraikan di dalam Bloglist KWM

Saguhati untuk Top Referrer dan Entry Ringkas Terbaik
Top Referrer = RM5 - 1 Pemenang
Entry Ringkas Terbaik = RM10 - 1 Pemenang

Tarikh tamat : 15.10.2012 ISNIN


semoga segmen kali ini ramai la yang join. (aku pernah buat segmen 4 orang ja yang join. haha ^^)

20 Comments:

Syaifuddin Alias said...

kena promote habis-habisan bro ..
dan kalau boleh cari sponsor ..
;] .baru ramai yg join

Eca Dwinky Asha said...

bookmark dlu ye.nnti eca JOIN dan bagi eca menang tau!.hahaha XD

aynora nur said...

saya support sini,jom dtg blog saya plk..

http://www.aynoranur.com/2012/10/kertas-warna-merah-bloglist-20-segmen.html

ikaa said...

perhhh mmber kita wat segmn laaa.. cer wt contest seo kaa cae pnaja byk2..mst best nie

Eca Dwinky Asha said...

promote lagi ne.

Shasha Yacob said...

on my way,

DRC said...

nak join...nak join.... insyaAllah kalau free... =)

ikaa said...

nk join laa nie....malam esk aq post :)

S A N D R A said...

http://sunnyxandra.blogspot.com/2012/10/kertas-warna-merah-bloglist-20.html

Aimi Syahirah said...

Join! =) http://www.aimisyahirah.com/2012/10/kertas-warna-merah-bloglist-20.html

Isabel Diaz said...

Saya join

http://angellovesoldier.blogspot.com/2012/10/kertas-warna-merah-bloglist-20-segmen.html

Dhia Dirham said...

da folloe http://dhiadirham.blogspot.com/2012/10/kertas-warna-merah-bloglist-20-segmen.html

Nurmujahidah Ismail said...

http://mujadafewa.blogspot.com/2012/10/kertas-warna-merah-bloglist-20.html

ahmad said...

datang sinngah sini...
http://thenewminded.blogspot.com/
menarik segmen nie..

scha cha said...

saya juin jugak! :D
http://hakikat1kenyataan.blogspot.com/2012/10/kertas-warna-merah-bloglist-20.html

Miss BaNu said...

joinnn

http://mulan-sahbanu.blogspot.com/2012/10/kertas-warna-merah-bloglist-20.html

kinara kinatara said...

mau sponsor:)

edit blogx1
headerx3

http://www.facebook.com/mosyimosyikinarakinatara?ref=tn_tnmn

Mohd Noor Shawal said...

http://www.mohdnoorshawal.com/2012/10/kertas-warna-merah-bloglist-20.html

shawal join..harap sempat..

Eca Dwinky Asha said...

eca xde wat entry...tpi ltk banner..boleh ke?hahaha

ikaa said...

awt aq punya link xdak pn join gakkk :(