21 October, 2012

Cara Memikat hati Wanita | RM Version

Filled under:

Anda sukakan seseorang? tetapi takut untuk memberitahu beliau. jangan risau, di sini ada caranya.! hati wanita ibarat bunga. Siramilah ia dengan warna keikhlasan. Semoga anda berjaya memikat wanita yang anda idam idamkan dengan mengunakan teknik jurus ini.

Antara responden yang telah berjaya menggunakan teknik ini.
Gary dan Mong ji (kecundang di tengah jalan)   


Sparta & Eun Hye (juga kecundang)


kwang soo and yuri (still awkward relationship)  

haha dan byul (pasangan yang berjaya)




 Jadi anda berminat? tetapi awas, segala kemungkinan tindakan yang tidak dapat di kawal oleh wanita itu adalah tanggungjawab anda sendiri.Sekian terima kasih.




Begini caranya
Teknik Jurus Memikat Tahap 500Juta


14 Comments:

kinara kinatara said...

hagaga..lawak seyh caranya..:)

beLLa said...

cara mintak penendang tu. ahhahaa

Dayah Danisha said...

err'''

cweet pinky said...

eeee ... bodohnyerr , kat jepun suke jadik macam nih , nih pakai seluar , yang pakai skirt , pergh !!

nih la orang kater GS

CikNana said...

haha..sandi tu deh..

Syaifuddin Alias said...

tersedut semula kentut dia nak melepas tu ..haha

cerita best said...

cerita pakjoe datang terjah di blog nie... 4 c joe bg dekat blog nie cute,cun,comel,cantik niceeeeeee entry ..terjah sini sama k ada mcm2 tip tuto pakjoe nk kongsi dgn tuan blog..lg 1 klo tuan blog komen dekat blog pakjoe sekali pakjoe kn bls blk komen dekat blog nie,http://pakjoe-pakjoe.blogspot.com/2011/12/korang-semua-jomlah-join-this-group.html

Eca Dwinky Asha said...

oh my oh my :D

D i n said...

dasyat betul gambar lastu haha..

we macam mana ko buat readmore tu eh? aku nk read more mcm ko la leh x hehe

ajar la hehe

boni kacak said...

hahahahaha..teknik yang sangat2 kejam..hakhakhakhak

Pena Islam said...

terima ksih join contest:dhuha ada kelebihannya!..semoga berjaya ..ini dinilai berdsarkan page google.com.my

KiD said...

haduuuiii... idea saper laaa nih.. kakakakaa

cerita best said...

hahaha pakjoe kena wt nie hahahaha gurau je

hazaikazulkafli said...

sedikit lucah...hahahha