11 October, 2012

Entry Berantai | Letak Lagu Dalam Blog

Filled under:

Letak lagu dalam blog?
Banyak blogger pemes mencadangkan tak payah la letak, alasannya, berat nak loading dan menyemak halwa telinga. Baiklah itu blogger pemes yang kata!!

kita dengar apa pulak pendapat blogger underground  macam aku ni tentang letak lagu dalam blog.

1. Kertas Warna Merah said
-  Lumrah irama dan lagu tak dapat di pisahkan, kadang kadang kita nak ekspresikan jiwa kita dengan lagu yang bermakna. bagi aku tak salah nak letak lagu dalam blog, tapi kena jagalah konsep. takkan nak letak lagu trash metal kan. terkujat abang dan kakak bila bukak blog. hehe.

2.Pari Pari Putih.
Forward to Pari Pari Putih.
Aku dibesarkan dengan lagu... bagi aku lagu selain boleh memberi aku ilham dalam apa jugak yang aku lakukan, ia boleh memberi aku semangat untuk menjalani kehidupan aku... dengan lagu jugak aku bisa tertawa dan menangis... kerana disetiap lagu ada ceritanya...

3. Nur Ikaa
Forward to Nur Ikaa





-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ini adalah entry berantai. kepada yang kena forward, sila beri pendapat anda di dalam entry blog anda. ^^ blog sebelumnya dan selepas, sila copy dan paste pendapat rakan rakan blogger anda di dalam entry yang anda dah buat. (zaman dulu dulu punya stail main tag tag.hehe)

10 Comments:

paripariputih said...

Aku dibesarkan dengan lagu... bagi aku lagu selain boleh memberi aku ilham dalam apa jugak yang aku lakukan, ia boleh memberi aku semangat untuk menjalani kehidupan aku... dengan lagu jugak aku bisa tertawa dan menangis... kerana disetiap lagu ada ceritanya...

paripariputih said...

lupa letak link :P

http://paripariputih.blogspot.com/2012/10/entry-berantai-letak-lagu-dalam-blog.html

dayteenlea said...

u give me idea

nak letak lagu metal la dekat blog.

hahaha

Ikhmal Malique said...

@paripariputih

huhu..trimas sis.

Ikhmal Malique said...

@dayteenlea

letak lagu korn baru style..haha

Mila Ahmad said...

dependlah nak letak lagu ke tak. kalau jenis xkesah xpe pun tapi dulu masa mula2 nak berblogging pasang jugak lagu skank ni tak letak dah sebab fokus nak membaca dari dgr lagu.

ikaa said...

weii aq nk tulis pa nie?? xfhm laa

Nick Nashram said...

kalo blog jenis info, tutorial ke hape rasanya letak lagu tak sesuai..lain la kalo blog personal..sebab citarasa kta ngan pembaca tak sama..lagipun widget lagu tu buat berat loading blog je..huhu

Syaifuddin Alias said...

mengikut kajian aku letak lagu dapat memberi kesan dalam blog terutama kalau ada pengunjung yg menyampah dengan lagu tu , for sure dorang takkan datang blog tu daa..lagi satu beratkan loading page je

Fssynnia said...

sebagai orang yang selalu mengusha blog orang, lagu lagu tu tak payah letak. kesian kat orang yang mempunyai internet lembap macam aku ni huhuhu