06 October, 2012

Running Man Episode 114 | Preview

Filled under:

Running man 113 minggu lepas dah tengok?, kalau yang belum tengok boleh la terjah page ini Running Man 113 .

Ini pulak adalah preview running man episode 114 dan akan on air di korea pada 7.10.2012, esok la makna nya. so kalau nak tunggu english sub dia maybe dalam 48 jam la kot.

Tetamu dalam episode ini ialah Moon Geun Young. aku pun tak kenal sapa dia. yang aku kenal Tasha Shila ja. (hehe)
 

Moon Geun Young

Perlumbaan kali ini di beri nama X-MAN RACE. mungkin ini menjadi nostalgia buat sparta dan haha sebab diorang ni pun pernah popular di X-MAN




2 Comments:

Syaifuddin Alias said...

lalalala~
haha..aku suka running man bro ..tapi sekarang malas nak tengok sebab bz aaa..haha

Ikhmal Malique said...

@Syaifuddin Alias

huhu..aku pun tgk masa free je..